Plaatbewerking

Of het nu gaat om plaatbewerking in serieproductie of enkele stuks; wij zijn dé partner voor uw eindproduct op maat. Jeldi B.V. kan elke metaalsoort bewerken. Met ons machinepark kunnen wij plaatmateriaal snijden, zetten en afwerken. Hierdoor kan het product van A tot Z door ons worden bewerkt.

Bekijk folder Plaatbewerking

Plaatbewerking Jeldi


Durma vlakbed Fiber Lasersnijmachine

Jeldi B.V. is in het bezit van een ultra moderne fiber lasersnijmachine met een vermogen van 8kW. De fiberlaser is een onderhoudsvrije lasersnijmachine, uitgerust met de laatste lasertechniek en geschikt voor het snijden van diverse materiaalsoorten en verschillende diktes.
Dankzij het gebruik van de 'Flying Optics' techniek kan dun plaatmateriaal zeer nauwkeurig worden verwerkt en is de fiberlaser sneller dan de CO2 laser bij minder vermogensgebruik. Dit maakt de fiber lasersnijmachine tot de ideale oplossing bij het verwerken van verschillende soorten dun plaatmateriaal. Dankzij de hoge snijsnelheden kunnen wij producten snel leveren. Wij produceren een kwalitatief hoogwaardig product door de uitstekende snijkwaliteit. De maximale plaatafmeting, die deze machine kan hanteren is: 3000 mm x 1500 mm.

Maximale diktes van de diverse materialen:
Staal: 25mm
RVS: 20 mm
Aluminium: 25 mm
Koper: 12 mm
Messing: 15 mm

Voordelen:

  • Fiberlaser is snel en energiezuinig
  • Fiberlaser is snel en energiezuinig
  • Milieuvriendelijke technieken
  • Korte productietijd

RICO PRCB SYNCHRO

De RICO kantpers is ontworpen om te voldoen aan de eisen welke worden gesteld in een moderne plaatwerkerij. Een machine met variabele specificaties om aan de meeste vraag te beantwoorden. De laatst ontwikkelde Delem CNC range besturingen bieden een CNC systeem dat zowel geschikt is voor enkelstuks als voor grote series zetwerk. De maximale zetbreedte die deze machine kan hanteren is 3100mm, het maximale tonnage 160 ton.

Technische specificaties:
Buiglengte 3100mm
Tonnage 160 ton
Motorvermogen 11 kW

Safan E-Brake 50T Ultra

Onze volautomatische (CNC) gestuurde kantbank van het merk 'Safan' kan diverse plaatmaterialen met een drukkracht van maximaal 50 ton zetten. Op deze kantbank kunnen verscheidene kantmessen en hulpgereedschappen worden ingezet. De maximale zetbreedte die deze machine kan hanteren is 2500 mm.


Costa MD-4

Universeel bewerkingscentrum voor het afbramen, slijpen en polijsten van ferro en non-ferro producten. Voorzien van een variabele tafelhoogte en een werkbreedte van 1150 mm, het maximale productgewicht is 300 kg.

Technische specificaties:
Werkbreedte 1150mm
Te bewerken diktes 0,5-150mm
Doorvoersnelheid 0,5-10 m/min
Pneumatische druk 6 bar

Copyright © 2024 Jeldi B.V. Metaal  |   Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Copyright © 2024 Jeldi B.V. Metaal
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Webdesign & CMS by Downdijk