Zagen

Heeft u grote of kleinere serie zaagwerk. U kunt dan prima bij Jeldi terecht. Wij zagen diverse materiaalsoorten zoals staal, aluminium en rvs.

Door de aanschaf van onze nieuwste volautomatische aluminium zaagmachine vergroten we onze zaagcapaciteit fors.
Deze machine kan een bundel tegelijk recht afkorten.

Door de aanschaf van de Kaltenbach zaagmachine met automatisch opduwsysteem kunnen we staal en RVS automatisch onder verstek laten zagen.

Zagen Jeldi

 


DO-ALL 4100-NC CNC-GESTUURDE LINTZAAGAUTOMAAT

Jeldi B.V. is in het bezit van een grote diversiteit aan zaagmachines om verschillende soorten metaal te zagen. Zo heeft onze volautomatische CNC gestuurde lintzaag een capaciteit van rond 410 mm en vierkant 355 mm en is zeer geschikt voor de grotere series. Daarnaast beschikt onze werkplaats over een volautomatische aluminium zaagmachine en een volautomatische afkort zaagmachine. Ook beschikken wij over zaagmachines die uitermate geschikt zijn om verstek te zagen.

Deze machine is ideaal voor grote serie's en grotere afmetingen.
Capaciteit rond: 410mm
Capaciteit vierkant: 355mm
Capaciteit rechthoek: 355x410

Zaagsnelheid: 12-110m/min


VOLAUTOMATISCHE ALUMINIUM ZAAGMACHINE

De JIH-I NC24L CE is een volautomatische aluminium zaagmachine voor het recht afkorten van materialen. De machine heeft een speciaal ontworpen zaagbed: nadat het zaagblad naar voren is gegaan om te zagen, schuift de tafel naar rechts en links voor intrekking van 2 mm. Daarna gaat het zaagblad terug naar zijn uitgangspositie. De vrijtrekfunctie zorgt ervoor dat het materiaal weggetrokken wordt van de zaag voordat de zaag retour beweegt, zodoende wordt nazagen voorkomen.

 

Kenmerken

  • Aanvoerlengte 1.250 mm / 2.500 mm / 6.000 mm
  • Horizontale zaag beweegt op lineaire geleiding
  • Aangedreven door hydraulisch systeem, voor maximale stabiliteit
  • Twee sets van verticale en horizontale klemmen

KALTENBACH ZAAGAUTOMAAT

Sinds september 2023 beschikt Jeldi over een Kaltenbach Zaagautomaat met automatisch opduwsysteem van PEHU BV. Hiermee kunnen we profielen van staal en RVS automatisch onder verstek zagen. Deze machine is geschikt voor zowel kleine als grote series.

Copyright © 2024 Jeldi B.V. Metaal  |   Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Copyright © 2024 Jeldi B.V. Metaal
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Webdesign & CMS by Downdijk