(Robot) lassen

Jeldi is een absolute topspecialist op het gebied van lassen. Wij kunnen alle soorten metaal zoals ijzer (FE), roestvrijstaal, aluminium en titanium/titaan lassen.

Jeldi kent een groot aantal technieken en type laswerken waaronder TIG-, MIG- en CO2 lassen.

Tevens beschikken wij over de mogelijkheid om MIG/MAG te lassen met behulp van een Robot.

Uitstekende lasresultaten zonder vervuiling
Jeldi B.V. smelt uw lasproduct met de grootste zorg aan elkaar. In de werkplaats staan diverse lastafels en opspangereedschappen. Met dit 3-dimensionale opspansysteem kan uw lasconstructie snel én met grote nauwkeurigheid opgespannen worden. Uw gehele werkstuk kan door middel van dit systeem eenvoudig worden voorbereid, gehecht en afgelast. De verschillende metalen worden separaat van elkaar gelast, waardoor vervuiling in het materiaal wordt voorkomen.

Veiligheid en milieu
Bij al onze processen in de werkplaats staat de veiligheid van onze medewerkers voorop. Wij zorgen voor de juiste omstandigheden, waardoor ons personeel optimaal beschermd is en veilig het werk kan uitvoeren. Zo beschikt ons personeel over gecertificeerde lashelmen en aangepaste kleding. Ook worden de lasdampen op milieuvriendelijke wijze afgevoerd. Door middel van lasgordijnen wordt eventueel schadelijk laslicht gefiltreerd, waardoor de rest van de werkplaats hier geen last van ondervindt. 

 

Bekijk folder Lassen

Copyright © 2023 Jeldi B.V. Metaal  |   Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Copyright © 2023 Jeldi B.V. Metaal
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
Webdesign & CMS by Downdijk